12.12. bo 6 mesecev odkar sem redno zaposlena (prej nezaposlena), ker mi takrat pripada letni dopust v celoti, mi tudi regres, kajne?
Zanima me, ali sem upravičena do izplačila regresa pri decemberski plači ali januarski, če sem seveda sploh upravičena do njega.
Hvala za odgovor!
Regres - kdaj izplačilo
Moderator: Mirko Zbačnik
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal Naomi</i>
<br />12.12. bo 6 mesecev odkar sem redno zaposlena (prej nezaposlena), ker mi takrat pripada letni dopust v celoti, mi tudi regres, kajne? RES JE.
Zanima me, ali sem upravičena do izplačila regresa pri decemberski plači ali januarski, če sem seveda sploh upravičena do njega.
Ste upravičeni do njega. Ker ste dopolnili 6 mesecev delovne dobe. Sanja pa se mi ne če ga lahko takoj zahtevate - ker je bil rok za izplačilo regresa za tekoče leto do 1. julija....
Kaj vam pa v pogodbi piše?
Hvala za odgovor!
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
<br />12.12. bo 6 mesecev odkar sem redno zaposlena (prej nezaposlena), ker mi takrat pripada letni dopust v celoti, mi tudi regres, kajne? RES JE.
Ste upravičeni do njega. Ker ste dopolnili 6 mesecev delovne dobe. Sanja pa se mi ne če ga lahko takoj zahtevate - ker je bil rok za izplačilo regresa za tekoče leto do 1. julija....
Kaj vam pa v pogodbi piše?
Hvala za odgovor!
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">